Üdvözöljük Előadásunk weboldalán!

VÁRJUK ÖNÖKET:

Pásztor Ádám, Fejes Szandra,

Szaszák Zsolt, Miklós Eponin,

Molnár Szilvia, Mezei Kitty

valamint a Képzelt riport

teljes ÚJ GENERÁCIÓJA!

Bemutató: november kilencedikén!

Szeretettel várjuk a Képzelt riport című legendás darab legújabb feldolgozásának premierjére, vagy az azt követő előadásokra!

Az Off Kultúrszövőgyár Nagy Terme egy vadonatúj színházi tér, mely az egykori szövőgyárból a napokban befejeződő felújítás által kapott csodás, új külsőt.

Minden generáció számára vonzó zenés előadást kínálunk, valódi, napjainkat érintő , megújult tartalommal, sodró lendülettel, fantasztikus énekesekkel, lélekreható történettel.

Töltsenek velünk egyre több estét, legyenek visszatérő Barátainkká!

Szeretettel várjuk Önöket,

 

a Képzelt Riport és az 

Off

Teljes Csapata 

Kövesse naponta jelentkező riportsorozatunkat az előadás Facebook oldalán!

#autisticart #autiart #alkossunkegyütt #azautizmusnembetegség

PEDAGÓGUSOK FIGYELMÉBE !

Kedves PEDAGÓGUSOK!

Ez a meghívás most Önöknek szól!

 

Tisztelt Iskolavezetés! Szeretném invitálni az iskolájukba járó osztályokat arra, hogy tekintsék meg új darabunkat, a "Képzelt riport, ja csak a XXI. Századról" című előadásunkat. Kérem Önt, hogy levelemet küldje tovább az iskolában dolgozó osztályfőnököknek, hogy megismerjék ezt az új színdarabot. Rövid leírás a tartalomról: Igazán mai, miközben megőrizte mindazt a nagyszerűségét, amivel lélekre hatóan magával ragadta Nézőit egykoron.

 

A KÉPZELT RIPORT, ja csak a XXI. Századról már azt a Világot rajzolja körénk, amelyben a mai fiatalok tévednek el, veszíthetik el önmagukat, szerelmeiket, álmaikat. Aktuális kérdéseket próbálunk felszínre segíteni, érintjük az internetes zaklatás, a személyes kapcsolatok helyett a virtuális tértől való függés veszélyeit. Mindezt körül öleli a jól ismert, és igazán mesteri muzsika, kiváló énekesek, színészek tolmácsolásában csendülnek fel a jól ismert slágerek.

 

Tartalomra és témára való tekintettel 15 éves kortól ajánljuk. Fontosnak tartjuk, hogy ez a korosztály tisztában legyen az internetes zaklatás veszélyeivel és a világhálón elérhető tartalmak bizonytalan mivoltával, hiszen ezen problémáknak elsősorban Ők az áldozataik, így ez az előadás preventív céllal is fontos lehet számukra.

 

Csapatunk évek óta együtt alkot autizmussal élő barátainkkal, előadásainknak különös mélységet ad és dramaturgiailag egyedülállóvá teszi az a környezet, amit autista alkotóink rajzai varázsolnak körénk a háttérvetítésben.

 

Főszereplők:

Fejes Szandra

Pásztor Ádám

Miklós Eponin

Mezei Kitty

Molnár Szilvia

Kádár Szabolcs János

Szaszák Zsolt

 

Rendező: Pesty-Nagy Kati

 

Bemutató: november 9. 19-órakor Helyszín: Off Kultúrszövőgyár Budapest, Berni út 1, Régi Gyapjúszövőgyár, 1045

 

A Gyapjúszövőgyár, ahol valaha 30 éven át szorgos kezek és gépek fonták a szálakat egybe, évekig gazdátlanul állt Újpesten. A kongó falak között céltalanul bolyongott a hely szelleme. Egészen mostanáig! Az Off Kultúrszövőgyár újraélesztette az egykori produktivitást, és beköltöztette a sokat látott térbe a kultúrát.

 

Jegyekről érdeklődni tudnak  a kepzeltriport.jegyertekesites@gmail.com címen, itt, a weboldalunkon , www.kepzeltriport.simplesite.com Jegyértékvásárlás menüpont alatt , vagy a 06702237199 telefonszámon.

 

Iskoláscsoportoknak kedvezményt tudunk biztosítani.

 

Várjuk Önöket sok szeretettel!

Fehérvári Nikolett szervező

KAPCSOLAT

Amennyiben közvetlenül jegyértékesítő Koleganőnkkel szeretne kommunikálni, keresse Őt a ;

kepzeltriport.jegyertekesites@gmail.com

e-mail címen!

Nikolett várja jegyrendelésüket!

 

Csoportoknak, iskoláknak, osztályoknak kedvezmény! 

Alig pár percre a Belvárostól!

Az Off Kultúrszövőgyár igen könnyen megközelíthető, a Nyugati Pályaudvartól autóval mindösszesen 7 perc alatt, tömegközlekedéssel már negyed óra alatt ott lehet! Ne hagyja ki ezt a fantasztikus környezetet, a múlt és a jelen ilyen stílusos találkozását!

Várjuk szeretettel! 

Jegytérképünkön válassza ki az Önnek megfelelő helyeket, majd a Jegyvásárlás menüpontra kattintva , egyetlen üzenetben már meg is rendelheti jegyét! Köszönjük, hogy megtiszteli előadásunkat jelenlétével!

 

There is no video clip yet